• Softwash
  • Glasbewassing
  • Schoonmaak
  • Voor 14:00 uur besteld zelfde dag verzonden

Wilt u vrijblijvend onze pdf ontvangen met meer informatie over Softwash? Vul onderstaand formulier in en wij zullen u per mail het pdf bestand doorsturen!

 

Wat is Softwash?

Softwash is een reinigingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van lage druk en biologisch afbreekbare chemie. Middels deze methode worden schimmels, algen, organische vervuiling, mos en bacteriën aangepakt en dit zorgt ervoor dat het te reinigen oppervlak weer grondig schoon wordt.

Natrium gebruik: Natriumhypochloriet en water zijn de hoofdbestanddelen voor het reinigen middels de Softwash methode. In verschillende mengverhoudingen kunnen allerlei oppervlakken op een veilige manier worden gereinigd. Denk hierbij aan: Daken, gevels, gevelbeplating, straatwerk, houtwerk (schuttingen, vlonders etc.), trespa, schilderwerk etc. Draag altijd de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens het werken met Softwash! Denk hierbij aan handschoenen, adembescherming, spuitpak en oogbescherming. Op onze website zijn ook alle pbm’s te vinden om jezelf goed te beschermen tijdens het Softwashen. Beschermingsmiddelen zijn hier te vinden!

Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van hogedruk, waardoor er geen kans is op schade aan het te reinigen oppervlak. Nog een groot voordeel is dat de vervuiling bij de wortels wordt aangepakt, hierdoor blijft het te reinigen oppervlak soms wel 3 tot 5 keer langer schoon. 

De Softwash materialen zijn ook geschikt voor het inspuiten van ontvetters, truckwash, anti groen etc. 

Geef je nu op voor de eendaagse Softwash cursus! Kom alles te weten wat nodig is voor iedere Softwash klus. Geef je hier op!

Vul onderstaand formulier in om meer informatie over Softwash te ontvangen!

Bent u een particulier of bedrijf die iemand zoekt die uw woning of pand voor u kan reinigen middels de Softwash methode? Ook daar kunnen we u bij helpen! Op de volgende pagina:

Softwash klus laten uitvoeren, klik hier!

Hier kunt u een aanvraag doen voor het uitvoeren van uw klus, wij koppelen u dan aan een van onze ruim 300 partners in heel Nederland en België en zij kunnen u verder helpen met het uitbrengen van een offerte en de uitvoering van de werkzaamheden.