• Softwash
  • Glasbewassing
  • Schoonmaak

Complete cursus betreft Softwash!

Wat is Softwash:

Softwash is een veilige en effectieve manier om buiten oppervlaktes schoon te maken. Softwash is een reinigingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van lage druk en biologisch afbreekbare chemie. Middels deze methode worden schimmels, algen, organische vervuiling, mos en bacteriën aangepakt en dit zorgt ervoor dat het te reinigen oppervlak weer grondig schoon wordt.

Nog een groot voordeel is dat de vervuiling bij de wortels wordt aangepakt, hierdoor blijft het te reinigen oppervlak soms wel 3 tot 5 keer langer schoon. 

Softwash wordt meestal gebruikt voor het schoonmaken van daken, allerlei soorten gevels, straatwerk, geschilderd houtwerk, trespa, vlonders en schuttingen, zonneschermen, markiezen etc. In feite bijna alle buiten oppervlaktes die je je kan bedenken. 


De Cursus:
In de cursus geven we uitleg over alles wat met Softwash te maken heeft.

- Wat kun je er mee doen? Werkwijzen etc.
- Uitleg over de chemie, toevoegingen, verhoudingen en bijproducten.
- Materialen, onderhoud en werkwijze.
- Gevaren en beschermingsmiddelen.
- Prijzen maken, offertes, verkoop.

Na de theorie volgt een lunch en daarna zullen we laten zien hoe de sprayers werken, verschillende spuit methodes, nozzles etc. etc. 

Kortom een cursus waarin we je alles leren om zelfstandig te kunnen gaan Softwashen.

De kosten voor de cursus bedragen €350,-
Wat zit hierbij in?
Theorie, praktijk en gezamenlijke lunch. En uiteraard alle ondersteuning die je nodig hebt als je zelf gaat beginnen. Denk hierbij aan het geven van advies, werkwijze en het helpen met prijzen maken etc.

Schaf je na de cursus dag een compleet Softwash pakket aan om ook zelf te kunnen starten, dan krijg je een korting van maar liefst €150,- op het complete pakket. (*let op, alleen geldig bij aanschaf compleet pakket, niet bij losse producten).

Waar: Koenestraat 53a, Amerongen
Wanneer: Meerdere data beschikbaar
Tijd: vanaf 8:30 uur tot ongeveer 15:00 uur.
Kosten: €350,- (Min korting aanschaf Softwashpakket).

Afzeggen of datum aanpassen minimaal 2 weken van te voren, zodat wij nieuwe deelnemers kunnen inschrijven!

 

Zijn de dagen die bij u uitkomen vol en wilt u alsnog aansluiten wanneer er nieuwe data bekend zijn? Stuur ons dan even een email: info@schoonmaakleverancier.nl zodat we u op de wachtlijst kunnen zetten. We zullen dan contact opnemen wanneer er nieuwe data bekend zijn.