UNGER - Professionele reinigingsmiddelen voor professionele glas- en gebouwenschoonmaakmiddelen

Met meer dan 50 jaar ervaring staat UNGER garant voor de beste kwaliteit, efficiëntie en innovatie op het gebied van reinigingsproducten voor de professionele glas- en gebouwenreiniging. Door voortdurende ontwikkeling en innovatieve reinigingssystemen richt UNGER zich met haar producten op holistische oplossingen die een snelle, effectieve en bijzonder gebruiksvriendelijke reiniging mogelijk maken. Op het gebied van gebouwreiniging en professionele glasreiniging biedt UNGER niet alleen reinigingsgereedschappen en -systemen aan, maar ook andere accessoires en reinigingsmiddelen, van stofverwijdering tot reiniging op zonne-energie met zuiver water.

Glasreinigingssets

 

Tip van een prof: zo worden ramen streeploos schoon

Voor streeploos schone ramen zijn vooral twee gereedschappen nodig: een hoogwaardige inwasser en een raamwisser of -trekker. Deze twee producten zitten in al onze starterskits van UNGER. De inwassers hebben geïntegreerde waterkamers zodat ze veel water op kunnen nemen. De raamwissers van hoogwaardig rvs met een rubberen coating zorgen voor een goede grip en warme handen. De verschillende starterskits zijn perfect geschikt voor iedereen die zelf de ramen wil lappen: voor thuis, voor beginnende glazenwassers en schoonmakers en voor kleinere restaurants of bedrijven. En voor wie daarbij hecht aan uitstekende en professionele resultaten in combinatie met een lage prijs.

De ramen voorbereiden met de professionele inwassers

De inwassers met verschillende hoezen zijn licht in gewicht en gemakkelijk in gebruik. Ze passen probleemloos op alle gebruikelijke telescoopstelen. Dat vereenvoudigt het wassen van alle soorten ramen. Dankzij de extra geïntegreerde waterkamers in de houders zuigen de textielhoezen van de inwassers zich snel vol. Zo kunnen heel eenvoudig meerdere ramen achtereen worden ingewassen. Vuil komt tijdens deze behandeling al uitstekend los, wordt opgenomen en verwijderd.

Streeploos schoon met de S-raamwisser

Ook een garantie voor schitterend schone ramen: de robuuste S-raamwissers. De S-raamwissers zijn een solide partner als het gaat om streeploos schone ramen, en dat niet alleen thuis. De trekkers hebben een zeer efficiënt rubber. En dat zorgt voor een streeploze glans na het ramen lappen. De trekkers kunnen zo nodig gemakkelijk worden gewisseld. De S-raamwissers kunnen worden gecombineerd met een telescoopsteel, waardoor ook op hoogte kan worden gewerkt.

Betaalbare merkkwaliteit van profs

Met de PRO starterskits biedt de reinigingsspecialist UNGER een kit voor ramen lappen bij u thuis, voor beginnende glazenwassers en schoonmakers of kleinere restaurants en bedrijven met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij gedetailleerde foto's kunnen ook beginnende glazenwassers snel optimale resultaten behalen.