Aanbiedingen 

 

Ben jij een glazenwasser die ook in de winter zijn werkzaamheden wil blijven uitvoeren? Of voer je andere buitenwerkzaamheden uit? Dan zijn de Glove on Winter handschoenen perfect voor jou! Deze allround werkhandschoenen uit de Glove On serie zijn speciaal ontworpen voor koude omgevingen en zorgen ervoor dat jij altijd warme handen hebt tijdens het werken.

Deze handschoenen zijn voorzien van een naadloze dubbelgelaagde liner, wat zorgt voor een hoog draagcomfort en optimale isolatie. Zo blijven jouw handen beschermd tegen de kou, zelfs tijdens de meest ijzige dagen. Daarnaast biedt de volledige dubbele foam latex coating extra bescherming en zorgt voor een perfecte grip. Zo kun jij veilig en efficiënt je werk blijven doen, zelfs in winterse omstandigheden.

En het beste nieuws? Deze super warme thermo handschoenen zijn ook nog eens verkrijgbaar voor een leuke prijs! Normaal gesproken kosten ze €7,50 per stuk, maar wij geven maar liefst 20% korting per stuk. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je bij aankoop van 10 paar handschoenen ook nog eens 2 paar helemaal gratis! Zo kun jij de hele winter doorwerken zonder dat je handen koud worden én bespaar je ook nog eens op je aankoop.

Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog jouw Glove on Winter handschoenen. Blijf warm, blijf productief en blijf veilig tijdens het glazenwassen in de winter!

Cadeaubon

€ 10,00

Cadeaubon

€ 10,00

Wilt u iemand een cadeaubon geven van onze webshop?

In verschillende bedragen mogelijk.

Wij zullen na aanschaf van een cadaubon deze per post versturen. Eventueel ook mogelijk om direct naar iemand toe te sturen. Neem hiervoor even contact op of vul uw wensen in bij opmerkingen.

Cadeaubon is eenvoudig te verzilderen door de gekregen Cadeaucode in te vullen in de winkelmand tijdens het bestellen!